Sugen på Flormar

 

Direktlänkar:

Både Eleven.se och Nelly.com har nyligen tagit in märket Flormar i sina sortiment och nyfiken som man är vill man ju gärna testa. De har en hel del fina och roliga produkter som jag inte skulle säga nej till.

1970 startades det populära märket Flormar i staden av mode, Milano. Flormar har i dagsläget sin bas i Istanbul där de fokuserar på att skapa produkter som passar allas behov och som sprider glädje. Flormars makeup passar perfekt för ditt självsäkra jag som älskar lycka och färg!

*Affiliatelänkar förekommer i detta inlägg

.
Har du testat något från Flormar?

  1. Fick ett läppglans från Flormar i förra Glossyboxen som jag tyckte var helt okej men inget speciellt… Men de där läppstiften fick mig väldigt nyfiken, sååå läckra!! :D

  2. De hade en disk med maaassa Flormar-smink i en galleria i Kroatien när jag var där förra året. Ville ha typ ALLT! <3

  3. Aldrig ens hört talas om märket men deras blushers ser ju amazing ut och billiga var de också!

  4. Nä, jag har inte testat något från Flormar, men nu blev man bra sugen.

Comments are closed.

LOADING..