Fler VIP-utskick från Shesocial

Som jag skrivit tidigare har Reddville sitt projekt Shesocial som är VIP-utskick för dig som bloggar eller är aktiv på andra sociala medier där man får testa och ta del av produkter.

Under både maj och juni har det kommit utskick i form av hårvård och fotvård och jag är superpepp på att testa alla produkter. För just schampo, balsam och andra kroppsvårdsprodukter kan jag tycka är väldigt tråkigt (men nödvändigt) att inhandla själv, så därför blir jag extra glad när det dimper ner såna här roliga presenter i brevlådan

Schwarzkopf Essence ULTÎME Omega Repair Molkan Skönhetsblogg Shesocial Reddville

Schwarzkopf Essence ULTÎME Omega Repair

Essence ULTÎME har utvecklats i ett exklusivt samarbete med Claudia Schiffer som jobbat som modell i över 25 år. Den effektiva formulan innehåller ULTÎME-4-Complex, en unik kombination av pärlsessens, pantenol, raffinerat protein och keratin. Essence ULTÎME erbjuder 4 (Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine & Biotin+ Volume) innovativa serier som erbjuder specialinriktade lösningar för olika hårbehov.

Produkterna i serien Omega Repair är särskilt framtagna för skadat och slitet hår. Dess extra fylliga formula återuppbygger skadat hår från cellerna och förebygger kluvna toppar med upp till 90% för ett välmående naturligt hår med frisk glans.

Schwarzkopf Essence ULTÎME Omega Repair Molkan Skönhetsblogg Shesocial Reddville

Omega Repair Shampoo, 79 SEK
Återuppbygger och vårdar håret på djupet. Innehåller fyllig omegaolja och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair Balsam, 79 SEK
Har en fantastisk formula med fyllig omegaolja som vårdar håret på djupet. Den reparerar skadade hårceller inifrån och förebygger kluvna hårtoppar.

Omega Repair BB Beauty Balm, 89 SEK
Kombinerar sju fördelar för fantastiskt hår. Den bygger upp hårstrukturen, förebygger kluvna hårtoppar, gör håret lätt att kamma ut, tillför glans, gör håret lätt och livfullt, stabiliserar fuktbalansen och ger håret en viktlös effekt.

Essence ULTÎME Omega Repair-produkterna finns att köpa på t ex. Åhléns  och H&M.

Foot by CCS Beauty Care Molkan Skönhetsblogg Shesocial Reddville

Foot by CCS Beauty Care

Beauty Care passar dig som bryr dig om och tar hand om dina fötter regelbundet. Produkterna är väldoftande vårdande och ger en skön SPA-känsla. Inför sommaren kan fötterna behöva en rejäl uppfriskning innan man är redo för sandaler och barfotadagar på stranden.

CCS Foot Bath, 65 SEK
Foot Bath är ett rengörande och mjukgörande fotbad. Det innehåller fuktighetsbevarande och uppmjukande stensalt. Produkten är skummande, rengörande och lätt parfymerad med en fräsch och frisk doft. 1-2 matskedar behövs till ett fotbad.

CCS Cleansing Foot Bath, 65 SEK
Cleansing Foot Bath är rengörande, fuktgivande och rogivande fotbad som mjukar upp torra och trötta fötter. Innehåller lugnande malvaextrakt, fuktgivande karbamid samt glycering. Härlig doft med SPA-känsla.

CCS Foot Scrub, 59 SEK
Foot Scrub är en mekanist och kemiskt peelande skrubb som effektivt tar bort hård hud och gör foten mjuk och skön. Produkten kan användas både i samband med dusch eller utan att sköljas av. Skrubbkornen borstas då av och lämnar foten mjuk och skön. CCS Foot Scrub innehåller tre procent mjölksyra (AHA) med kemiskt peelande effekt, karbamid (10%) och glycerin som är kända för sina fuktgivande egenskaper samt vegetabiliska oljor och silikon med mjukgörande effekt. Skrubbkornen i produkten är biologiskt nedbrytbara och av naturligt ursprung.

CCS Fotcreme, 45 SEK
Fotcreme är en väldoftande, rik och vårdande creme. Cremen innehåller naturliga växtoljor som effektivt mjukar upp torr och hård hud och hjälper till att hålla fötterna mjuka, lena och dofta gott. Karbamidhalten är 7% och fetthalten är 22%.

CCS Mjuka Fötter, 189 SEK
Mjuka Fötter är en engångskur som effektivt tar bort förhårdnader och avlägsnar döda hudceller efter bara en gång. Kuren innehåller naturliga fruktextrakt, mjölksyra och salicylsyra som har peelande effekt. Kuren kommer i ett par fyllda plaststrumpor.

Foot by CCS-produkterna finns att köpa på t ex. Lyko.se och Apoteket.

Foot by CCS Beauty Care Molkan Skönhetsblogg Shesocial Reddville

Nu har ni även chansen att vinna lyxiga goodiebags från CCS till ett värde av ca 335 kronor om ni tävlar via Reddvilles gästblogg här! Tävlingen avslutas fredag 27/6 kl. 20.00.

Är du medlem i Shesocial? Vad tycker du i så fall om VIP-utckicken?

  1. Jag fick mitt första VIP-utskick precis, hårvårdsserien! Jättekul att testa saker som man kanske inte skulle testa annars. Gillar verkligen produkterna :)

  2. Vad många spännande produkter :) . Anmälde mej för länge sedan men än har jag inte kommit med någon gång, men hoppas att jag gör det

    1. Malin skriver:

      Det kommer nog :) Tror jag signade upp mig innan nyår någon gång och fick först i mars första gången.

Comments are closed.

LOADING..