Recension: Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray

malhar_131206_0020

Information: ”Skäm bort sinnena och håll stilen med förföriska Iced Coconut Cocktail Hair Spray. Dess megastarka hållbarhet är perfekt när du vill att din frisyr ska sitta på plats hela dagen och hela natten. Den superkoncentrerade formulan räcker långt! Spraya jämnt över färdig frisyr för varaktig hållbarhet eller spraya i torrt hår och ”busa till det” för naturlig struktur och kontroll.”

Jag tycker: För ett tag sedan fick jag ett paket från Polhem PR med en hel rad av Fudge Urban-produkter och har försökt att använda dem så mycket som jag kunnat sedan dess. Min uppmärksamhet drogs genast till denna hårspray som luktar nästan lite Piña Colada. Styrkan i sprayen är otroligt hög och jag kommer på mig själv att alltid sträcka mig efter denna trots att jag har (vad känns som) hundra olika hårsrayer. Den gör sitt jobb bra helt enkelt. Den torkar snabbt och lämnar inga fula flagor, men kan kännas lite stelt. Dock är det lätt att borsta ut och frisyren håller sig både hela dagen och natten. En mycket prisvärd hårspray som luktar som en tropisk drink.

Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray finns att köpa på H&M för 69,50 SEK.

4/5

.

LOADING..