Recension: IsaDora UnderCover Face Primer.

130724_0009

130724_0014

Information: ”Under Cover Face Primer har unika egenskaper: den fyller osynligt ut fina linjer och porer samt ger en jämn, mjuk yta som gör att make-upen fäster optimalt.”

Jag tycker: Riktigt kul att IsaDora kommit ut med en ansiktsprimer och jag tycker faktiskt att den fungerar över förväntan. Även om man bara har den på huden som den är eller läggen en foundation över tycker jag om den. Hyn känns slätare med en gång och jag tycker nog att foundationen håller lite bättre under dagen. Den lyckas dock inte hålla mitt ansikte matt hela dagen (men det kanske är för att jag svettas mycket när jag jobbar?). Men jag tycker att den återfuktar bra, jämnar ut hudtonen en aning, och minskar rödheten på mina kinder. Den känns väldigt lätt och luftig på huden. Har använt den jättemycket sedan jag fick den och är nöjd med resultatet den ger.

IsaDora UnderCover Face Primer kan t ex. köpas på Åhléns för 159 kr.

.

4/5


.

  1. Ellet skriver:

    Vilken hudtyp har du? Passar den fethyare som mig tror du?
    Haha.

    1. Malin skriver:

      Jag har kombinerad hy, Normal/Fet.

Comments are closed.

LOADING..