Glossybox-byrå.

Jag har länge planerat att göra en liten förvaringsbyrå av mina Glossyboxar, men det har bara inte blivit av… Idag var det så tråkigt väder ute att jag kände för att pyssla lite. Så här kommer resultatet!

Jag blev faktiskt riktigt nöjd även om den inte blev som jag hade tänkt från början. Men nu står den på min hallbyrå och innehåller de skönhetsprylar jag använder mest. Och toppfacket är perfekt för några nagellack och lite avlastning.

malhar_130521_0006

malhar_130521_0024

malhar_130521_0009

malhar_130521_0018

Vill du göra din egen Glossyboxbyrå? Klicka här för instruktioner!

 1. Tanja skriver:

  Omg så fin! aldrig tänkt tanken ens! Tur jag har snörena och allt kvar ! :)

 2. Sofie skriver:

  Åh, så fina! Gjorde själv ett par Glossybox-byråer för ett
  tag sen och de är så himla söta tycker jag! Dock kan man inte fylla
  dem med allt för mycket men en del grejer kan jag ha i i alla fall!
  :D Sv: Vad kul! Jag är supernöjd verkligen! Tycker det blev himla
  snyggt och så är det ju väldigt smidigt också :D Blev dock väldigt
  tomt i min läpp-skål när 24 läppstift försvann, haha ;D

 3. Malin skriver:

  Fin den blev! :) Har de gett ut så många rosa boxar i samma nyans? o.O

  1. Malin skriver:

   Malin: Yes, men jag har prenumererat i över ett år nu så :)

 4. emzi skriver:

  Jätte söt!

Comments are closed.

LOADING..