Glossybox Anniversary.

IMG_0901

IMG_0902

IMG_0903

IMG_0904

Idag hittade min Glossybox hit. Då de firar 1 år nu i december så var boxen i silver. Mycket läckert! Helt okej produkter denna gång. Ser fram emot att använda duschkrämen från Anatomicals som luktar cola :) Nagellacket från Zoya testade jag direkt då jag har hört så mycket bra om det… lät det torka i en timme, men ändå har jag lyckats göra fula märken. Väldigt fin och julig färg i alla fall. Ögonskuggepaletten kommer garanterat att användas, älskar ögonskuggor. Det är de två krämerna jag är skeptisk till. Kommer väl testa dem i alla fall. Och ett stort plus vad ViaPlay som bjuder på 2 månader gratis film. Kommer att komma till nytta nu när A ska jobba och jag är ledig!

Nu har jag 4 boxar som jag tänkte använda mig av nu när vi ska till Sälen. En för smink, en för värktabletter/plåster och annat, en för duschprylar och en för assescoarer/hårprylar. Perfekt!

  1. Jag ska bygga mig en liten byrå av glossyboxarna så fort jag har tillräckligt många..och förvara smink i :) haha :D

    1. Malin skriver:

      Wysteriia: Smart! :)

Comments are closed.

LOADING..