Söndagslugnet

Äntligen är jag tillbaka i New York och får spendera lite tid med min dotter! Idag promenerar vi gata upp och gata ned och visst hinner vi klämma in en fika däremellan! Har också börjat lära mig att sticka... Så skönt att inte göra någonting alls ibland!

Ärtsoppa till lunch!

Stickar på här hemma i New York!

Kram, M

  1. Å så härligt, blir också sticksugen. Vågar man hoppas på lite läckra stickmönster i tidningen framöver… Är så svårt att hitta roliga mönster, hemma stickat kan ju vara mode det med!

    1. linn skriver:

      Hej Marita, Håll utkik så kanske det dyker upp lite mönster av olika slag:) Kram, M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..