Michael Kors SS18 <3

Michael Kors visade en lekfull och chic SS18 kollektion under modeveckan i New York! Jag hade sådan tur som fick sitta front row tillsammans med ikoner som Nicole Kidman och Naomi Watts! Här nedan kommer ett axplock av kollektionen som bestod av hela 74 looks(!) Där jag bl.a kunde se ett par flip flops fara förbi på catwalken:) Helt enkelt en perfekt kollektion för dig som vill spendera sommaren i The Hamptons (JAG!) Plaggen funkar på stranden, i min trädgård, en tur på stan och för mingel eller restaurang besök! Thank you MK, nu behöver jag inte fundera ut några outfits till nästa sommar <3

Kram, M
Foto: all-about-fashion.com 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..