Efter stormen

carolelambert.com

Puh, nu är galan över men imorgon börjar Stockholms modevecka. Det är bara att köra på och njuta! Kommer mer bilder från helgen senare i veckan. NU är det dags att lata sig:)

Kram, M

Bild: carolelambert.com

 1. Erika skriver:

  Tack så jättemycket för en otroligt trevlig, rolig och glammig läsargala! Du är sååå bra på scen (och supersnygg) och det var sjukt snygg modevisning! Vi kommer igen nästa år. PS. Vilken tung goodiebag det var i år! :-)

 2. Emma skriver:

  Hej!
  Jag kikade på bilderna från Guldknappen och tyckte där var förvånansvärt många som inte följt klädkoden. Lite synd tycker jag, när de kommer i något som man skulle kunna ha på jobbet eller på vilken sommarfest som helst. Hur tänker du kring det med respekt av klädkod? Personligen älskar jag skönhet och att ha en anledning att klä upp sig och jag förstår inte riktigt den svenska fäblessen för att klä ned sig…
  Keep up the glamour!

  1. Hej
   Tack för att du påpekar vikten av att hålla klädkoden. Jag håller med dig om att många är dåliga på att respektera klädkoderna. Jag tror helt enkelt att de aldrig lärt sig och inte vet bättre. Och visst är det roligt att få klä upp sig och anstränga sig ! sätta guldkant på vardagen.

   Vi gör vad vi kan för att hålla glamourfaktorn hög på Damernas Värld i alla fall. Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..