Hamptons – några favoritrestauranger

Pierre’s

pierres
http://www.pierresbridgehampton.com
Pierre’s i Bridgehampton är en fransk restaurang med lång bar och numera även en privat club en trappa upp som man gärna ska se till att bli inbjuden till. Det är hög ljudnivå och väldigt kändistätt under högsäsong. Bra stämning om man vill se människor.

Yama Q

yamaq
http://www.yamaq.com
Yama Q i Bridgehampton är en asiatisk restaurang inhyst i ett ganska anspråkslöst trähus. Eftersom hälsotrenden är så påfallande i Hamptons är det här ett typiskt ställe för yogisar eller de som inte vill klä upp sig men äta riktigt bra asiatisk mat hänger. En bra lunchkrog.

Babette’s

babettes
http://www.babettesrestaurant.com/
Babettes i Easthampton är var de rich and famous gärna äter hälsosamma frukostar och luncher. Lokalen ser ut som ett lunchfik men låt dig inte luras av utseendet. Det är alltid lång kö på helgerna och menyn är ekologisk med lokalproducerade råvaror. Testa gärna omeletten med sötpotatis och de gröna juicerna.

East Hampton grill

east hampton grill
http://easthamptongrill.com
East Hampton grill i East Hampton är perfekt om man gillar amerikanskt kök och vill stå och hänga i en bar med New York-stämning. Portionerna är stora men underbart goda (fantastiska spröda french fries) men spara plats för efterrätterna som är livsfarligt smaskiga.

The crow’s nest inn and restaurant

Namnlöst-1
http://crowsnestmtk.com
The Crow’s nest i Montauk ligger på en udde med fantastisk utsikt mot en vik. Innan eller efter middag bör man ta en promenad över gräsmattan ner mot vattnet där de har facklor och öppna eldar att samlas runt. Rustik inredning både ute och inne med mycket trä. Menyn är en dröm för vegetarianer och hälsofreaks men samtidigt ett ställe som alla kan uppskatta. Passa på att ta bilder i solnedgången.

Kram, M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..