Så här varvar jag ner efter modeveckorna

FullSizeRender
Efter en hel månad på resande fot i världens modemetropoler med ett hektiskt schema måste jag varva ner och ladda om. Här är mina favoritknep.
1. Skrubbar
Flera långa veckor i storstäder med mycket trafik, avgaser, makeup, tunnelbana och kindpussar då känns det som jag verkligen vill rena hyn. Detox med fasta är ingenting för mig men lyxiga scrubcremer både för ansiktet och kroppen gör susen.
 Favoritprodukter i kategorin är bodyscrub, creme de pistasche från Laura Mercier eller från Rituals och för ansiktet en peeling gel från Peter Roth eller från Exuviance. Extra effektivt blir det om jag använder min nya ansiktsrengöringsborste från Foreo.
2. Boka tid
Det gäller att komma in i vardagsrutinerna så fort som möjligt. Träningstider och sovtider ska tillbaka till något normalt igen. Har precis bokat på ett PT-pass, ett Becore-pass och ett pilates-pass för att så fort som möjligt komma tillbaka i träningsloopen. Modeveckor tar på kroppen, för mig brukar ryggen och fötterna ta stryk och då är det bara träning som gäller, samt medicinsk fotvård – det ska jag gå in och boka alldeles strax!
3. Vanlig frukost
Hotellfrukost i all ära men det kan också bli för mycket av det goda. Helt vanlig torr havregrynsgröt och en knäckebrödskiva i all sin vardagliga enkelhet längtar jag riktigt mycket efter. Att sitta vid sitt eget köksbord och läsa Dagens Nyheter som papperstidning är en riktig mysstund som ger mig energin tillbaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..