Mina 3 outfits under Damernas Värld Guldknappen 2015

Jag bar 3 outfits under årets Damernas Värld Guldknappen-gala och självklart måste jag göra ett blogginlägg med alla looks till er!

1. Talangfulla nykomlingen Lamija visade denna kreation under sin S/S 16-visning förra veckan på Fashion Week i Stockholm!

 

martina outfit lamija guldknappen 2015

2. Damernas Gudlknappen 2015-vinnaren Nina Bogstedt för Filippa K designade denna sidenklänning med släp till mig inför galan.

martina guldknappen 2015 outfit filippa k

3. Maria Westerlind som vann läsarnas pris ligger bakom denna rosa kreation! Bär hennes klänningar ofta, så fina! Smyckena jag bär till är nylanserade från Zanzlöza Zmycken Party & Glam Collection och visades första gången på galan!

martina bonnier guldknappen 2015 outfit rosa klanning

Har ni en favorit?
Rösta i kommentarfältet!

kram, M

FOTOGRAF: Daniel Stigefelt

  1. Ewa skriver:

    Nr 3 Marias klänning älskar den(har en egen)

  2. Anna skriver:

    Nr 3, Maria W klänningen alla ggr!

  3. sen ska ju erkännas att jag blev betagen av Marias Klänningar ås nu letar jag en som passar mig. Jag hade bestämt att när jag gått ner 25 kg vilket jag gjorde i morse då skulle jag få köpa en riktigt fin klänning och vad kan vara bättre än en Maria Westerlind klänning då?

  4. Var på läsargalan o måste säga att alla tre var underbara på dig, men den jag tyckte var allra läckrast var nog ändå nr 1 Lamijas kreation. Den var så outstandig och annorlunda. De andra två var oerhört vackra men den var så speciell

  5. Ett släp är alltid ett släp! Således den andra outfiten även om jag alltid är svag för en skvätt slampigt (alltså den första).

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..