Gör din bil till en modeaccessoar!

Jag måste bara berätta om en tävling vi har nu med Mekonomen som är en av våra samarbetspartners under Damernas Värld Guldknappen 2015!  Jag fick chansen att designa en egen bil och valde juveler som inspiration. Nu kan du också styla din bil – och är då med och tävlar om att få din bil designad efter egna idén (till ett värde av 30 000 kronor)!!

Jag ville att min bil ska se ut som en juvel. Något av det vackraste smycke jag vet är coctailringen. En coctailring är ett stort smycke, den ska synas och ta plats. I modevärlden brukar vi tala om en ”conversation piece”, alltså något man automatiskt samtalar om då det drar till sig blickarna. Min bil inspirerad av coctailringar från världens mest förnäma juvelhus hoppas jag blir en riktig ”concversation piece”.

Mekonomen tror på ett enklare billiv. Men det finns också en ökad efterfrågan av fler personliga uttryck i ett bilägande, inte minst när det gäller färg och form. Och varför inte? En bil skulle kunna göras minst lika personlig som ett klädesplagg eller någon annan modeaccessoar.

Tävla!
Alla som designar en bil på mekonomen.se/designadinbil mellan 29 augusti och 31 oktober är med och tävlar. Vinsten är en foliering och montering av din design på din bil. I vinsten ingår även en avmontering av folieringen. De tio bidrag med flest röster går till en final. Av dessa väljer representanter från Mekonomen och Damernas Värld det mest kreativa bidraget. LYCKA TILL!! Kram, M

 

bilen01
bilen02
bilen03

I samarbete med Mekonomen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..