Se hit om du vill vinna biljetter till Damernas Värld Guldknappen – läsargalan!!

Ni är ju så otroligt många som mailar ang biljtter till fullsatta Damernas Värld Guldknappen 2015 – läsargalan den 29 augusti. Därför är jag glad att meddela att Glitter kommer att tävla ut biljetter (som då gäller för vinnare med vän) OCH dessutom ett vackert smyckesset från nya fina kollektionen av Zanzlöza Zmycken by Glitter!

Ni tävlar på Glitters facebooksida HÄR (tävlingen startar idag, en 12 augusti 2015)! Lycka till!!! Hoppas vi ses där, kram M

martinaglittergkdv

glitter

  1. Har förmånen att ha min kära dotter nära mig för tillfället. Det skulle vara så kul att få vara tillsammans och ha riktigt roligt på Damernas världs guldknappen gala !

  2. Vore fantastiskt roligt att få möjligheten att vinna och gå på gala! Uppleva och se allt på riktigt. Hoppas såå mycket!!

  3. En ultimat överraskningspresent till min fina vän Anna! Vi båda älskar design och mode men har aldrig varit på en visning. Galan skulle förflytta oss från prat till händelse.

  4. Åsa skriver:

    Bästa Martina! Finns det någon chans att få vara med och tävla om dessa kära biljetter om man inte har FB..?!? Hoppas hoppas..ÄLSKADE er läsargala trots att jag endast varit där 1 gång (förra året) . I år hann jag inte blinka innan det var slut:( Mvh

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..