Svar på fråga om min Louis Vuitton-väska

Jag fick en fråga från Andrea i kommentarsfältet om min LV-väska som jag visade er igår i ett blogginlägg och tänkte berätta lite om den. Visar en till bild på min väska och en bild från Louis Vuittons kampanj med den. Modellen heter Capucines och namnet kommer från gatan i Paris, Rue Des Capucines, var modehuset öppnade sin allra första butik 1854. Den går att bära på två olika sätt då man kan placera spännet framför eller bakom framdelen. Jag gillar bäst att bära den såhär med LV-loggan synlig (den går att dölja). Denna väska lanserades under hösten 2013 och har snabbt blivit en favorit bland fashionistas världen över. Snyggt med väskor som bara har ett handtag! Jag ska göra en liten väskguide åt er i sommar så om det är något speciellt ni undrar över kring just väskor så får ni gärna ställa dessa i detta blogginlägg! M

lv

Louis-Vuitton-Capucines-Bag-4

 1. Sissi skriver:

  Hej!
  Hoppas det inte är försent men jag skulle vilja ha tips på små väskor som passar för tex en lååång shoppingrunda på stan men även ute och äta med vänner.
  Jag har en mulberry bayswater idag men behöver ett mindre kompliment till den. Prisklass 2-5000kr.
  Tycker att Michael Michael Kors och Marc by Marc Jacobs är lite uttjatat iaf förstnämde.
  Jag vill ha något klassiskt som jag kan ha många år.

  Med vänlig hälsning,
  Sissi

 2. sara skriver:

  Hej! Jag har länge varit sugen på att köpa en Goyard St Louis tote i den större modellen. Vad har du för åsikt kring den modellen på väska och att den är så pass stor? Undrar över dina erfarenheter kring goyard, kvalité med mera.

  Jag har också funderat på om jag vill ha mitt monogram på väskan. Hur brukar du resonera kring att ha eller inte ha monogram på sin väska?

  Hälsningar Sara

 3. Linn skriver:

  Hej Martina,
  Jag har sparat ihop pengar en längre tid för att göra en investering som klapp på axeln när jag i sommar blir mamma. Dina tips kommer troligtvis väl till pass! Jag som aldrig köpt en designerväska av denna prisklass innan undrar om du har några tips kring var jag bör köpa väskan för att få bästa pris. Jag har spanat in en väska från Prada. Butik i Stockholm, webbutik eller i samband med resa?

  Tack för en inspirerande blogg!
  Linn

 4. Lotta skriver:

  Jättesnygg!! Själv har jag letat länge e den perfekta handväskan. Jag vill bära den på axeln och många snygga har för kort rem för det. Michael Kors har men de känns mer för yngre (jag är 57) och syns nu på alltför många. Gillar Mylberry Bayswater men lite för klumpig.
  Har Du något bra tips? Den får inte vara för stel el damig, heller inte för påsig. Ska passa till svart, grått, marin, vitt och beige. Vill inte ha mörkbrun.
  Med vänlig hälsning/ Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..