Pär Engsheden för Ellos

ellos pär engsheden by martina bonnier

Den svenska designern Pär Engsheden, som jag har känt under många år (och som faktiskt skapade min brudklänning när det begav sig) har skapat en safarijacka för Ellos. Han blev tillfrågad att skapa ett klassiskt plagg för nätshoppen och valde den ikoniska safarijackan … eller klänningen om man så vill. Just i vår går det nämligen utmärkt att kombinera både jacka och klänning. Ett skärp i midjan och du är hemma. 

Safarijackan är ett underbart – och klassiskt – plagg som ständigt återkommer när det vankas sommar. För vem vill inte se ut som den ikoniska bilden av modellen Veruschka iklädd Yves Saint Laurents ikoniska safarijacka från 1968?

Är ni nyfikna att se denna safarijacka på kanske?

 

ellos pär engsheden safarijacka by martina bonnier

LOADING..