Fest på Bonnier!

I går var det fest på Bonnier Tidskrifter. Alla medarbetare – på alla redaktioner – här i Bonnier-huset på Sveavägen hade fått i uppgift att klä på sig feststassen dagen till ära. Mer information än så hade vi inte fått.
Vid lunchtid överlämnades en hemlig låda till DV-redaktionen. På en lapp stod det att lådan fick öppnas först 16:30. Jag kan säga att nyfikenheten var på topp.
Så äntligen vid 16:30 samlades hela DV-redaktionen och så öppnade vi lådan.
Där i fanns det mängder av partyhattar, självlysande armband och ballonger. Och ännu en lapp.
På lappen stod det att vi var bjudna på fest på en annan redaktion här i Bonnier-huset (vi sitter ju i samma hus som en rad olika tidningstitlar. Bland annat Sköna hem, Amelia och Allt om mat). I samma veva kom en annan tidningsredaktion för att ta över DV-redaktionen.

Om du undrar varför det var en move it-fest (som det står på lappen), så beror det på att några nya tidningsredaktioner har flyttat in i Bonnier-huset här på Sveavägen. De satt tidigare på Kungsgatan i Stockholm (några kvarter härifrån), men har flyttat hit för att vi alla ska sitta tillsammans. Detta skulle så klart firas.

Senare på kvällen fortsatte festen i de gamla lokalerna på Kungsgatan. De tomma rummen hade gjorts om till ett dansgolv, godisrum, pizzarum och så hade det byggts upp en scen där det bjöds på uppträdanden.

LOADING..