Jag och min träning: ”Den enda stund på dagen som jag är min egen”

Martina Bonnier träning

Det är inte alltid det lättaste att få (ta sig) tid att träna, även om man behöver det för att hålla tankar på rätt köl. För mig är det otroligt viktigt, eftersom jag har ett sådant krävande jobb som modechef och chefredaktör på en av Sveriges största modetidningar. Det är på gymmet jag löser problem, men det är också där jag får lite tid för mig själv.

Jag får enormt många frågor om hur jag håller mig i form, tränar och tar hand om min kropp, och i nya numret av Damernas Värld svarar jag på några av dem. I samma reportage hittar du även programledaren Kristin Kaspersen och komikern Klara Zimmergren. Vi alla har fått i uppgift att svara på frågan: Hur hinner vi träna?
Svaret hittar du i senaste numret av Damernas Värld.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..