Legendariska bilder från Ray-ban

Det legendariska glasögonföretaget Ray-Ban fyller 75 år, vilket firas med boken ”Legens: Untold stories”. Boken – som endast finns i en begränsad upplaga – följer kända Ray-ban-bärare genom tiderna, decennium för decennium. Marilyn Monroe, James Dean, Bob Dylan, Jack Nicholson, Sean Penn, Madonna, Keith Richards, Michael Jackson, listan kan göras lång.

De ikoniska bilderna i boken kommer jag spara i mitt modebibliotek och säkert använda som inspiration många gånger. Ska genast börja använda mina Ray-bans igen, blev så fasligt så sugen!

    1. Hej Lotta vet inte om det bara är för pressen får kolla upp det när jag är hemma från Milano igen, Martina

  1. Från glasögon till fråga om väskor. Önskar råd vid väskinköp, jag har din bok Fashionista och förstår att om jag ska köpa en dyrare väska bör jag köpa en klassiker eller signaturväska. Jag tänker köpa en weekendbag och undrar vad jag borde satsa på för någon? Är inne på LV och Longcahamp. Vad är din syn på saken? Tack! Mvh Linda

    1. Om din kassa tål en LV keepal med ditt eget monogram på, är det weekendväskornas royal ! Martina

  2. LOVE this sweater! The mateiral looks amazing and could be styled so many different ways! and I agree. I wore a sweater and jeans to work the other day because I freeze yet it is 108 in Dallas. Anywhere you go the AC is cranked down to 50.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..