Hoppade precis ur en Jaguar

Vilken dag!

Först fick jag reda på att jag kommer att vara med i en bok, skriven av Christina Bengtsson, världsmästare i skytte.

I boken har sex personer blivit intervjuade om fokus: Håkan Syrén, före detta överbefälhavare, Hans Vestberg, koncernchef på Ericsson, Jens Henriksson, chef på Stockholmsbörsen, Stefan Ingves, riksbankschef, Klas Eklund, professor i ekonomi och senior adviser på SEB – och så jag. Känner mig både smickrad och förvirrad.

Sedan var jag på visning för att se Fadi el Khoury och Lars Wallins kreationer, och så fick jag skjuts tillbaka till jobbet – i en jaguar.

Dagens outfit: Skor från Gucci, kjol från Marni, body från Alaïa och halsband från Marni.

 

 

 1. Grattis! Vad kul! Den måste jag läsa :)
  Ville bara säga att tidigare har jag brukat gå in på bildsök på google och söka på ditt namn med jämna mellanrum för att se om du rört dig ute och vad du haft på dig i så fall. Så du förstår säkert att det är en riktig ”treat” att kunna gå in och studera din stil här på bloggen varje dag!

  1. Kära Saga, tack för att du är intresserad av mig och min stil, det värmer ! Martina

 2. Grattis! Du är i gott sällskap.
  Fin outfit. Du är skicklig som kan gå i så höga klackar. Har du några tips för hur man skall lyckas?

  1. Hej Gabriella, tack för att du är så aktiv med kommentarer ! Min hemlighet är mest att jag byter skor flera gånger om dagen, då blir man inte trött i fötterna och ryggen. Utomhus har jag alltid platta sköna skor eftersom jag älskar att gå snabbt ! Ha en skön helg Martina

 3. Hej Martina!
  Efter att ha sett inläggen på din blogg har jag helt ändrat uppfattning vad gäller lårkorta kjolar. Jag har tyckt att jag är för gammal för det, och då är jag är inte 40, men det är ju supersnyggt. Nu kommer kjolfållen definitivt att åka upp!!!!
  Jag tycker oxå om att promenera och har under en tid byggt upp en snygg och bekväm skogarderob med klassiker som bla Guccis loafer och broughs från Churchs. Nu är det dock dags att fokusera på klackar och ett par boots från Tod´s känns lockande. Vilken klackhöjd rekommenderar du som lagom?
  Tack för en inspirerande blogg.

  1. Hej Johanna, kul låt att kjolen kortas ! Varför jag trivs i kort kjol beror mycket på att jag inte är så lång och då kan jag kompensera längden med kort kjol. En annan viktig sak för att vi vuxna kvinnor ska lyckas med minilängd är täta strumpor. Tunna strumpor gör det allt för utmanade till vardags.
   När det gäller klackhöjd är inte så förtjust i mellan höjder antingen platt eller bortåt 12-14 cm. Med vänlig hälsning Martina

 4. Åh fantastiska skor! Fin outfit, du har rolig, varierad smak som är kul att följa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..