Martina provar en väska från Lara Bohinc

DV:s Martina Bonnier befinner sig just nu i Milano för att spana in höstens kollektioner under modeveckan. Här kikar hon på Lara Bohincs kollektion, och passar på att prova en väska. Vad tycks?

 1. Den vita jacka som bärs i din profilbild uppe i övre högra hörnet är då otroligt fantastisk!
  Var är den ifrån?

 2. Anna skriver:

  Tycker det är en jättehärlig och inspirerande blogg. Misstänker att Martina är en person som har tusen saker- och projekt för sig. Själv är jag glad att få en denna lilla inblick i hennes säkert upptagna men glamorösa vardag. Bättre än inget alls!

 3. Hmm skriver:

  Martina, du är supersnygg och cool. Men… Vem är det som skriver bloggen? Formatet känns tyvärr super-opersonligt. Hellre ingen blogg än en opersonlig blogg skriven av typ sekreteraren. Flåt, men…!

 4. Anna skriver:

  Inspirerande bilder, men det blir lite lustigt med en ”personlig” blogg skriven av ngn annan…

  1. Hej Anna, jag förstår vad du menar med personlig blogg, men för mig är en bildblogg väldigt personlig och avslöjande. Mitt problem som du säkert förstår är nämligen tiden, jag är chefredaktör och modechef för två tidningar, författare med allt vad det innebär, samt en väldigt anlitade föredragshållare. Jag jobbar väldigt många timmar per dag, men så fort jag hinner lite mer ska jag se om jag kan hitta ytterligare personliga kommentarer. Föresten sitter vår webbredaktör Emma Sundh

  1. Oj nu gick det undan ! Emma som lägger ut alla bilder sitter 2 meter från mig, så hon är väldigt uppdaterad med allt runt omkring mig Med vänlig hälsning Martina

 5. Lena skriver:

  Martina, stilig som alltid, men väskan ser ut som något för 179 kr från Åhléns fyndlåda trots att den förmodligen är något dyrare än så.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..