Kjol från Fendi

Topp från Filippa K, bälte från Yves Saint Laurent, kjol och stövletter från Fendi.

 1. Emma skriver:

  Hej! Kul att se din stildagbok och dina fina kläder. Roligt att se att du också bär svenskt ibland (Carin Wester, Whyred, Filippa K mm). Du har ju grym stil! Fantastisk snygg outfit idag (gillade gårdagens också). Blir mycket inspirerad!

  /41-åringen som fortfarande vill hänga med….

 2. Karin skriver:

  Va’ KUL att du nu blivit med blogg! Jag hoppas du kommer dela lite stylingtips vid sidan om fina bilder på dagens outfit. T ex ytterplagg nu under vintern – vad väljer du för ytterplagg till det du bär idag tex?
  Lycka till med bloggen !

  1. Hej ja ytterplagg kan vara en knepig historia, men eftersom det är så många månader vinter i Sverige brukar jag satsa på det. Jag har många sorters ytterplagg. Till outfiten på bilden brukar jag antingen ha en kort vadderad jacka eller en maxikappa beroende på vädret. Tack för att du hittat min blogg, Martina

 3. Helen skriver:

  Du är ju snygg i allt! Med din figur blir allt snyggt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..