I annonssamarbete med BROMMA BLOCKS

Nyheter på Bromma Blocks

Hej,

Som många av er säkert vet så är jag stolt ambassadör för Bromma Blocks. Jag bor ju i Solna och att åka till Bromma Blocks blev snabbt naturligt och ett förstahandsval. Här finns allt som jag behöver, och jag har till och med upptäckt nya butiker som bl.a. Jula. – en butik jag tidigare inte besökte men där jag nu köper en massa saker till hemmet! Det senaste året har det hänt extremt mycket i Bromma Blocks med nya restauranger, butiker, nyrenoverad Stora Coop och nu senaste El-Giganten som öppnade en ny stor butik i slutet av september. Jag känner bara YES – va skönt! Förutom att jag är matnörd och mamma är jag en tekniknörd. Jag verkligen älskar teknik, framför allt köksteknik såsom köksmaskiner. Så att ha El-Giganten där känns som att cirkeln är sluten. Men nog om mig!

Ni har väl inte missat den stora nyheten? Bromma Blocks har ett nytt utseende – en helt ny logga! Har ni sett den? Underbart att förnya sig i takt med att man växer och gör mycket annat nytt. Loggan första steget i ett arbete med att uppdatera hela Bromma Blocks visuella identitet som ska få sig ett rejält ansiktslyft. I utformningen av den nya designen har de tagit fasta på de former som känns igen från de kulturmärkta flyghangarer som idag inrymmer Bromma Blocks.

IMG_9610

IMG_9606

723A698B-3EFF-4053-84FC-9F51840D955C

Igår var jag och familjen där och shoppade höstskor, jackor och letade efter nya gardiner hem. Så skönt att gå runt med barnen – man kan släppa ner dem från vagnen och låta dem gå själva öppna ytor och lätt att hålla koll på LOVE it!

Om ni inte varit där på länge eller någonsin vill jag bara säga att åk dit, deras utbud är grymt både vad gäller mat och butiker. Sen får man inte glömma att det finns en gigantisk parkering så man behöver inte slösa tid på att leta! En perfekt plats för dig och din familj.

LOVe Markiz

 

LOADING..