F**k it!

69297702_508813933208755_7064544680146370560_n

Hej,

Jag får mycket meddelande på Instgram om att livet är så härligt och lyxigt. Ja vissa dagar är det super härligt och super lyxigt och jag som offentlig person bjuds in och med på massa roliga saker.

Jag gör det jag älskar, lever mat och vissa av er har valt att följa mig i min vardag och i mitt liv och det är jag så otroligt tacksam för. För att lika mycket som jag inspirerar er, inspirerar ni mig.

Men allt är inte bara glitter och glamour. Jag får hot sms, trakasserar av personer på Instagram och här på bloggen. Man mailar mig sin åsikter om både det ena och det andra. Det första jag säger när får något är F**k it! Jag bryr mig inte! Men det dröjer inte många minuter tills det börjar krya fram en känsla av ångest och oro. Jag kommer aldrig väja bort att göra det jag gör för att något tönt skapar fake konton. Jag älskar det jag göra och vill gärna fortsätta med det. Om ni ser detta som mitt jobb föreställ er då att någon varje dag skickar ett mail till dig och talar om för dig hur jävla sämst du är. Är det ok?

Det är ingen som matar mig med vindruvor eller hänger min tvätt? Jag är mamma till två barn och jag står inför precis samma utmaningar som alla andra mammor. Varför ska jag behöva trakasseras eller ursäkta allt det hårda jobb som jag har gjort och gör varje dag? VARFÖR?

Om du inte kan stötta, glädjas, unna min den lilla framgång jag har lämna mig i fred!

För du har ingen aning om hur mycket jobb och slit det ligger bakom det som du vill kalla glamm och gratis! Inget i livet är gratis!

LOVe Markiz

 

LOADING..