NY SÄNG

Var tvungen att dela en gammal bild på Liora.

Asså under så lång tid har jag och min man sagt att vi måste köpa ny säng. Den vi har är för mjuk för mig och för liten för hela våran familj. Nu när jag haft lite tid har jag var på jakt och hittade faktiskt en butik som jag tror kan vara bra. Den erbjuder både köpmöjlighet online och butik men säng är något jag inte vågar köpa online vi gjorde det med den vi har nu och det landade helt fel. Har längtat efter en ny sen vi köpte den, men har stått ut för att min man skulle bli tokig annars. Hahah jag är lite hypad fick höra att det är den butiken som är i Bonus familjen! Imorgon förmiddag har Kevin några timmar ledigt så vi ska åka till butiken som finns här i Bromma. Jag älskar vart jag bor när till allt jag behöver. Häng med imorgon på min insta live.

Sov gott!

LOVe Markiz

 

LOADING..