I annonssamarbete med BROMMA BLOCKS

GALLERIAN MED RÄTT ATMOSFÄR!

DSCF4479

Hej,

Jag är så stolt att äntligen kunna berätta för er att jag är en av Bromma Blocks nya ambassadörer. Ser verkligen fram emot detta samarbete och jag känner mig enormt förväntansfull.

Jag bor tillsammans med min familj norr om Stockholm och sedan jag fick barn har just Bromma Blocks vart ett första handsval för oss när vi behöver handla, käka myslunch, fika och uträtta diverse andra ärenden för allt finns här. När jag fick förfrågan om att samarbeta med Bromma Blocks så kändes det helt naturligt att säga ja. -Jag och min familj hänger ju här!

DSCF4447

Bromma Blocks är gallerian som har allt en familje- /arbetsmamma behöver. Restauranger, mysiga caféer, leksaksaffärer, brett utbud av barnkläder, mat, inredning, lekrum, mode, amningsrum och en massa mer.

DSCF4487

DSCF4492

I mitt arbete som matispiratör provlagar jag massa mat, fotograferar, stylar och syns i TV så jag behöver ofta nytt porslin, kastruller, bordsdukar, blommor, kläder och så klart en massa mat. De har ett utbud här på Bromma Blocks som tillgodoser alla mina behov. Det jag älskar mest är deras gigantiska matbutik som har ett brett sortiment så att till och med jag som lagar mat från alla världens hörn kan hitta allt jag behöver. Allt samlat på en och samma plats.

DSCF4475

DSCF4463

DSCF4470

DSCF4466

DSCF4462

DSCF4456

Jag kommer ofta hit med familjen för att jag behöver köpa nya kläder till barnen eller bara för att njuta av den härliga atmosfären som är här. Jag känner mig aldrig stressad när jag är här utan de öppna ytorna och ljusinsläppet får mig lugn och av slappnad så att jag kan njuta. En utav alla plus är att man går utomhus mellan butikerna och behöver inte känna att man vart inne en heldag utan man får även möjlighet att under sin shopping runda njuta av frisk, skön luft och även av solljus.

DSCF4502

LOVe Markiz

LOADING..