JAG

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-60

Hej,

Jag fick en kommentar på mitt inlägg SVÅRT att man lätt kan tro att mitt liv är en dans på rosor för att man ser mig i Nyhetsmorgon eller för att jag vill komma igång med träningen.

Jag älskar mitt liv och jag har så extremt kul och lever faktiskt en min dröm. Att få laga mat i TV, få blogga här på Damernas Värld, göra radio är delar av vad jag drömt om i livet. Men även att skaffa barn och att bilda familj har vart en dröm och utmaningarna som kommer med det är också en dela va drömmen. Men trots det är det svin jobbigt vissa dagar och stunder. Just nu så här i början får jag inte ihop något känns det som. Jag känner mig så stressad hela tiden och har ständigt dåligt samvete. Gentemot mina barn, vänner, familj och partner.

Det är super svårt och när jag två veckor efter jag födde barn stod i nyhetsmorgon och lagade mat fick min man komma dit med barnen när det var dags att amma. Så mellan matlagning och att jag live inspirerar er där hemma med min matkärlek måste jag vara mamma. Jag tycker det är fantastiskt men också jobbigt för att i 30 år har jag bara behövt tänka på mig ”själv” och nu har jag två liv som räknar med mig i alla lägen. Men att jag gör det som jag tycker om lagar mat eller tränar gör också mig till en lyckligare och bättre mamma, vän och partner.

Jag vet att det kommer bli bra och jag accepterar att en stor del av det spontana livet för tillfället är Long Gone och att jag nu tvingas sätta rutiner som jag hatar. Men jag älskar utmaningarna med att bilda familj och varje gång min äldsta dotter säger mamma så är det som att universum ger mig belöning.

Det finns liksom ingen genväg i livet och trots yrkesval eller karriär så är vi alla likadana och vi bär oftast på samma känslor. Vi är trots allt bara människor. <3

Till er som följer mig här på bloggen, Instagram eller i tv. Ni ska aldrig känna press eller känna att jag skapar stress hos er. NEJ!
Ni ska bara få nice feeling och känna er inspirerade och peppade!

LOVe Markiz

LOADING..