VÅRENS DOFT

Hello Ladies,

Våren närmar sig med stormsteg och jag längtar mer än någonsin efter utslagna knoppar, solen i ögonen och det kanske viktigaste av allt, en ny och fräsch parfym! Jag inviger alltid våren och solen med en ny doft och nu vill jag tipsa er om min nya favorit.

Så i helgen var jag på jakt efter doft och luktade mig genom stan. Jag hittade en härlig och somrig parfym, Mon Paris från YSL. Jag använder ju aldrig bara en parfym utan blandar ofta så att det blir min egen doft. Två parfymer jag alltid har hemma är Laura Mercier (Amber Vanille) och 100 Bon Labdanum Patchouli. Med någon av dessa använder jag en mer blommig/ citrus doftande parfym och i år har jag då hittat och blivit förälskad i YSL´s Mon Paris. Så jag vill tipsa er om den. Den verkligen hälsa sommaren välkommen!

mon paris

Vilken är din favorit doft? Byter du parfym eller håller du dig till samma?

LOVe Markiz

 

 1. isastar skriver:

  Det börjar dra ihop sig här med! Går in i vecka 36 nu till helgen 🙂

 2. isastar skriver:

  Kör alltid en massa olika dofter, sällan samma 🙂 Helt missat att jag har en bloggkollega som också är gravid.. så kul! Vilken vecka är du i? 🙂 kram!

  1. markiz skriver:

   Bästa som finns att blanda dofter <3 Jag är snart i mål! du da? 😀

   LOVe Markiz

 3. Gillar också Mon Paris men ännu läckrare tycker jag Mon Paris Couture är. Lite lättare, lie fräschare, lite tuffare. Kör den i sommar!

  1. markiz skriver:

   Då måste jag kolla in den <3 tack för tipset

   LOVe Markiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..