AFTERNOON TEA MED BABY BJÖRN PÅ BROMS

IMG_3161

Hej,

Det har vart en lång och ganska tråkig helg faktiskt hahah. Jag har faktiskt väldigt ont i kroppen och det är så halt ute att jag inte vågar gå ut. Jag känner att det är tungt och jag vaggar verkligen fram nu. Jag har faktiskt vart inne hela helgen,  gick till affären vid ett tillfälle för jag blev sugen på Home Made Burgers.

Men idag va jag på ett super mysigt event med Baby Björn som lansera sin nya köksserie i underbara nya milda pastellfärger – talkrik, bestick, glas, haklapp. Super fina! Alla delar är tillverkade i BPA-fri plast och enkla att skölja rena eller diska i maskin.

IMG_3162

IMG_3157

De bjöd på en Afternoon-Tea och massa härligt gott som Anna Broms hade komponerat och hon delade med sig av sina erfarenheter och tankar kring barn och barnmat. Det jag älskade mest av allt var att man bjöd på ”vuxen mat” som man också hade gjort puré på, så gott. Tog ett tag för mig att fatta att den ena skålen var till mig, mamman och den andra var till barnet. Jag ba moffade i mig. #gravid #aptit

IMG_3164

IMG_3160

Det här var ett sådan event som jag älskar! Massa mammor i olika faser av MOTHER HOOD som delar sina sanningar och stärker varandra. UNDERBART! Broms är en av mina favo restauranger för de har verkligen en av stans bästa råbiff (nej jag kan inte äta det nu när jag är gravid). Innan båda mina insättningar när jag gjorde IVF har jag ätit deras råbiff till lunch.

Nu sitter jag och gråter till Mandelmans Gård! Lilla kalven dog för den hade hjärtfel. Men det blev bra tillslut hon fick en adoptiv kalv.

LOVe Markiz

LOADING..