TYPISK JANUARI VECKA

Hej,

Förra veckan var en typisk januari vecka. Ni vet när man skjutit alla möten till mitten på januari! Men allt har gått super bra och det är så otroligt mycket kul på gång samtidigt som jag ska bli mamma till en lite tös till!

Avlutade veckan med ett möte på Lindex showroom i Stockholm.

Där kollade jag in lite vad som kommer inför våren och provade massa snyggt att klä mig i nu när magen är ett STORT faktum. Jag känner mig verkligen fin i magen men jag har svårt att hitta gravidkläder som känns som jag. Så jag har investerat i bra mamma byxor, leggings och strumpbyxor men sen försöker jag klä mig i vanliga kläder oxå. Har en del klänningar och tröjor från boob också.

Blev förälskad i två klänningar och en blus. Den ena klänningen hade jag på mig på Nyhetsmorgon och blusen svänger jag runt i idag!

IMG_3020

IMG_3013

IMG_3026

IMG_3025

IMG_3018

IMG_3009

IMG_3027

IMG_3022

IMG_3023

IMG_3021

IMG_3028

IMG_3024

LOVe Markiz

LOADING..