VÅRDA KULAN

Hej,

Jag måste erkänna att de senaste veckorna har varit tuffa och tunga. Foglossning och låga blodvärden har gjort mig så trött. Idag har jag vart och tagit prover och i veckan ska jag få en eller två sprutor så jag stärker upp mina järndepåer. Förutom det så njuter jag av min graviditet man blir liksom ett med magen och är aldrig ensam. Idag kom jag på mig själv i duschen prata med min kula.

Något som är viktigt är att ge kulan tid och att vårda den. Det går snabbt när magen väl börjat synas och ibland kan man uppleva att de kliar lite och då måste man smörja in med olja eller fetkräm. Min mammas husmorstips är att använda mandelolja och inte bara på kulan utan även ”v- jay jay”. Enligt henne förebygger man risken att få bristningar. Oavsett känns det skönt och lugnande när man får ta ett bad och sedan smörja in sig.

Tips på 3 bra oljor/krämer när man är gravid kommer här!

Biovergetures är en creme som förebygger bristningar och förbättrar hudens elasticitet. Huden får hjälp att bibehålla sin spänst trots förändringar på kroppen.

biotherm--biovergetures---anti-stretchmarks-2060-173-0150_1

Mandelolja förebygger risken att få bristningar genom att göra huden så frisk och stark som möjligt. Om man låter huden vara uttorkad och undernärd under en längre tid så ökar risken för bristningar. Mandelolja återfuktar huden på djupet och ger den näring som gör huden elastisk och tålig.

ktc_almond_oil_200-500x500_small

Avokadoolja är en fet näringsrik olja med många bra fettsyror samt vitaminer som E och D. Den passar utmärkt mot torr hy.

832-Ekologisk-avokadoolja-600x600

Vårda kulan <3

LOVe Markiz me Kula <3

LOADING..