I annonssamarbete med AIMO

AIMO <3 ALLA

 

Hej,

Jag är verkligen en teknik NÖRD och jag älskar allt som känns framtid och up-to-date. ”aimo” är den biltjänst som jag många gånger drömt om.  De gånger man stått i stan och inte får en taxi eller när man väntar utanför sin port och taxin inte dyker upp! Man känner bara – va fan ska jag göra nu. Då är aimo sjukt bra och pålitlig samt ekonomiskt.

DSCF4225

Jag älskar ju att shoppa men även att handla MAT och det har många gånger slutat med att jag står med allt för många kassar och inte kan komma hem och har behövt ringa runt för att bli hämtad. Tänk, nu behöver jag inte det nå mer. Nu kan jag enkelt hitta en bil nära mig, lasta in allt i lugn o ro utan någon stress och sen köra hem den och lämna den på gatan.

DSCF4240

DSCF4241

DSCF4243

Jag är verkligen spontan med nästan allt jag gör och har alltid varit det. Det har många gånger resulterat i extremt höga taxiutgifter. Men jag har lyxen att leva i en tid där on-demand är en del av vår livstil och en självklarhet. Friheten att alltid ha bil, slippa tänka på parkering och andra avgifter som mamma och den spontana människan jag är, är helt fantastisk. Äntligen är tjänsten som iallafall jag har väntat här! Varma elbilar som står placerade runt om i stan och för oss som har barn är det enkelt att installera bilstolen för de är utrustande med ISOFIX-beslag. Du behöver bara ladda ner appen registrera dig och hitta en bil nära and POFF you are on the road, så enkelt! En tjänst som är perfekt  för oss som måste ”dela” bilen med våra partners och tycker att det är onödigt och icke miljövänligt att ha två bilar.

DSCF4246

Nu har du chansen att vinna ett presentkort till ett värde av 250kr. Skriv en motivering i kommentarsfältet så presenteras vinnarna 27 december.

LOVe Markiz

LOADING..