VUXENHELG

Hej,

Jag hoppas att ni haft en magisk helt och 3:e advent. Själv har jag och min man haft 24h bara vi för första gången sen Liora föddes.

När jag kom på att vi inte varit ensamma utan barn sen Liora föddes kände jag WHAT!? Så himla mysigt att bara få njuta av varandra.

Vi åkte till min mamma och pappa i Västerås på fredagen och åt mammas mat och hade super mysigt. När jag och min mamma hänger finns det inget stopp på våra munnar hahah vi äter, fikar, äter och SNACKAR! Vi gick och la oss kl04.10 fredag natt. Jag mins inte sista jag var upp så sent. Var så trött på morgonen men fick sova lite extra, Kevin och mamma tog Liora.

Vid lunch åkte vi tillbaka till Stockholm och hade bokat in oss på Selma Spa på Clarion hotell. Asså så skönt att äta lunch i morgonrock och bada i uppvärmd pool. Öronen blev iskalla men de var skönt och man blev väldigt pigg.

IMG_2618

Sen checkade vi in på Clarion Amaranten på Kungsholmen . Så lyxigt, fina rum och servicen var super. Vi gick upp på rummet och bara la oss i sängen och kollade på TV i 1 timme. VET NI HUR LÄNGE SEDAN VI GJORDE DET!?

IMG_2623

IMG_2647

IMG_2649

IMG_2652

IMG_2658

IMG_2667

IMG_2675

IMG_2677

IMG_2686

Kevin hade reserverat bord på Mr Voon så vid 19.00 åkte vi dit och avnjöt en magisk middag. Helt magiskt, som jag har längtat efter min man och efter oss. Kevin kollade på mig söndag morgon och säger Älskling vi måste göra det här igen innan nr2 kommer. <3

IMG_2702

IMG_2703

IMG_2705

Skor Acne/ Vitblus H&M/Väska Gucci/ Byxor Kappahl/ Smycken PIPOL´S BAZZAR/Orange tröja Boobdesign/Mössa Bik Bok 

LOVe Markiz

LOADING..