SKÖNHETSTIPS

 

IMG_2466

Hej alla fina,

Här kommer ett grymt skönhetstips så här i vinter mörkret.

LÓreal som äger märket It Cosmetics bjöd in till ett super exklusivt event där vi två åt gången fick en genomgång av brandet samt produkterna. Efter det gjorde man en hudanalys och sen blev vi sminkade med produkterna. Jag blir ju sminkad en del bl.a. på TV4 och jag kan ofta uppleva att de flesta märken är lite lika och blir ofta rätt fet i hyn efter några timmar. Men med It Cosmetics CC+ har jag känt mig fräsch ända tills det är dags för avsminkning på kvällen.

Lite bakgrund: It Cosmetics grundades av en nyhetsankare i US när hon inte kunde hitta makeup som höll för en hel tv-sändning. Hon fick även rosacea i 30-års åldern. Hon var väldigt röd i huden och fick mycket kommentarer av sin omgivning. Så tillsammans med plastikkirurger och dermatologer har hon utvecklat en makeup som är vårdade för huden och ser bra ut. Tanken är att produkterna inte ska kännas tunga och att de ska gå att använda i tunna lager men också att bygga på för en mer täckande effekt.

IMG_2574

Jag har testat deras produkter i några veckor nu och jag måste säga: WOW! Jag är så nöjd. Det har 3 olika  multifunktionella CC Cream: En original, en lystergivande och en mattande. Alla tre innehåller 7 produkter i en – foundation med hög täckning, färgkorrigering, återfuktande serum, primer, concealer, fuktgivande dagcreme och SPF 50+. 

Den matta är min absoluta favorit och det är den som jag vill tipsa er om. Jag håller på testar många av deras produkter och kommer fortsätta tipsa samt recensera dem. Detta har varit mitt första test och den får verkligen 10 av 10.

Litet tips som vi fick under vår session med specialisterna från It Cosmetic.

För bästa resultat när du använder CC-creme, använd en fluffig syntetborste och börja i mitten av ansiktet. Jobba dig utåt.

 

LOVe Markiz

 

 

 

 

 

 

 

 

LOADING..