GRANEN

DSCF4212

Hej,

Nu står vår gran så grön och grann i lägenheten. Idag har vart en trött men mysig dag. Vi åt pannkakor till frukost och efter det kollade vi julfilm och började klä granen som vi köpte förra veckan! Asså riktig gran är en del av hela julen, lukten från granen sätter verkligen julstämning.

Förra året var vi i Thailand så vi fick aldrig fira svensk jul med Liora så det känns så mycket att få bygga alla fina minnen och traditioner med henne. Helt overklig känsla att jag har min familj och vi nu ska sätta traditionerna som våra barn sen kommer ta med sig vidare i sina liv.

IMG_9524

IMG_7809

DSCF4214

DSCF4216

DSCF4217

IMG_3288

IMG_5055

Senare på eftermiddagen kom min mamma och pappa förbi med Lioras kusin Atlas och vi advents fikade. Vi avslutade hela advent med traditionellt julbord hos Lasse Maja i Järfälla. Som jag längtat efter julmat. Nu ligger vi i soffan och jag ska göra i ordning en kopp te innan  vi går och lägger oss. Jag hoppas att ni haft en magisk 2:a advent. Imorgon kommer jag ge lite skönhetstips på en ny upptäkt kärlek missa inte det.

IMG_9261

IMG_8402

IMG_2235

IMG_1611

Hopps att det kommer ligga snö på gator och torg 3:e advent för då planerar jag vi ska gå på julmarknad! Bara snön som saknas.

För er som missat att jag komponerat ett julbord på Gotland kan läsa om det här. 

LOVe Markiz

LOADING..