IN LOVE WITH MY TUMMY

DSCF4160 2

Hello!

Trots att jag vart gravid tre gånger så vänjer jag min inte vid tanken av att det faktiskt är ett liv i min mage. Min mamma har vart gravid 7 gånger, YES hon har fött 7 barn.

Nu är det vecka 26 och det är klart tuffare att vara gravid när du har en liten spillevink som du jagar. Kroppen och hjärnan tar stryk på ett helt annat sätt. Man kan liksom inte gå o sova när man känner för det eller säga till sin lille plutt som springer runt hemma att hon ska stanna på rummet och leka för att mamma ska kolla serier en stund. NOPE! IM UP AND IM RUNNING WHIT MY TUMMY <3.

DSCF4159

DSCF4160

Men jag älskar min mage och jag känner mig faktiskt fin gravid. Jag har bara en mage och den är fylld med kärlek, livets kärlek! Det magiska med att vara gravid är att man har som en hemlig kompis i magen. Min dotter Liora är inte lika HYPAD på hur jag helt plötsligt pratar och myser med min mage. Varje gång jag klappar eller säger till henne att pussa den smäller hon till den. Hon kommer bli världens bästa syster men just nu fattar hon inte vad som händer.

DSCF4171

Trevlig kväll!

LOVe Markiz

LOADING..