EN BÄTTRE JULFRUKOST!

IMG_2313

Det är något magiskt med fredagar de känns avslappnade och lediga. Jag kliver alltid upp med ett lugn och i en harmoni på fredagen med samma känsla som man har när det är halvdag på jobbet.

Idag var jag på en magisk frukost och fick se och testa härliga knivar från Victorinox. Jag är ju en nörd när det kommer till allt med köket. En ny kniv, kastrull eller fan diskborste kan få mig att vilja gå in i köket och börja laga mat eller diska. Det är knäppt men underbart!

för mig är en perfekt frukost = kombination med allt som tillhör köket. Många kvinnor går igång på en sexig mans/kvinnas kropp men jag på knivar! =)

IMG_6966

IMG_5357

IMG_9635

Det bjöds på en helt asgrym frukost med bl.a. rostat bröd med löjrom, crossaint, vörtbröd, cocosyoghurt och färskpressad juice. Pricken över i:et är alla fantastiska människor som man får avnjuta en så smarrig frukost med.

IMG_2303

IMG_2306

IMG_2307

IMG_2302

IMG_4223

LOVe Markiz

LOADING..