Julbord på Gotland!

 

IMG_2257

Under hösten har jag jobbat med ett sådant kul projekt! Mina svärföräldrar har sen i våras tagit över Fröjel resort på Gotland och jag fick det fantastiska uppdraget att komponera deras julbord och det har vart helt fantastiskt kul. För mig är Gotland Sveriges Afrika! Alla älskar lamm och vissa vyer är som tagna ur savannen. Den mest magiska Ö med så mycket <3.

IMG_2255

Det julbordet som jag har komponerat hade smygpremiär i lördags och det blev en succé. Smakerna på det här julbordet utgår från det klassiska julbordet men med inslag av Marocko och Sydafrika.

IMG_2254

 

LOVe Markiz

 1. Ett fantastiskt gott och spännande julbord. Familjär och mysig stämning. Härlig julmusik. Vi kände oss som VIP-personer min man och jag samt vår son med flickvän som vi bjudit till Gotland över helgen. Balders krog är vår favorit även på sommaren då vi cyklar längs Ekstakusten och stannar för lunch.
  Fräscht gott och prisvärt!

  1. markiz skriver:

   <3

   LOve Markiz

 2. Ett fantastiskt spännande och gott julbord. Mysig och familjär stämning. Hög klass på underhållningen. Vi kände oss som VIP- personer min man och jag som bjudit över vår son med flickvän till Gotland över helgen.
  Balders krog är vår favorit även på sommaren då vi gärna tar med gäster på cykeltur längs Ekstakusten.

  1. markiz skriver:

   <3

   LOve Markiz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..