Mama-galan 2018

Det har vart en helt galen vecka wow! Med allt från gala, fotografering, radio, spännande möten på nya saker som kommer, mamma livet, middagar och mitt första komponerade julbord på Gotland som blev en succé. Tacksam och super trött!

Mama-galan vilken magisk kväll!

En kväll där få av många helt otroliga mammor samlas för att peppa, hyllas och stärkas. Det är en gala full med en massa känslor. Skratt, grått, uppgivenhet och hopp. Tillsammans är vi starka! Vi fick se ett otroligt starkt inslag med Cecilia Forss och Unicef och jag vill bara påminna om hur viktigt det är att vi alla drar vårt strå till stacken och blir världsföräldrar.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-124

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-117

 

Det är ju inte helt lätt att klä upp sig när man har en lite bula på magen men med hjälp av EkPr så blev jag så nöjd med min outfit. Sjukt snygga byxor i grön mocka och detaljer i svart skinn med en enkel svart blus. Allt från M.WiesneckSkorna Louboutin ”So Kate” i mocka.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-61

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-60

Jag satt vid ett magiskt bord tillsammans med Annika Leone, Anja Pärson, Lollo Bratt, Cecilia Forss, Tityo, Filipa Rådin. Det var det absolut bästa sällskapet! Mycket skratt och glädje. Vi delade en hel del erfarenheter.

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-118

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-130

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-129 (1)

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-132

MamaGalan2018_KajsaCharlotta_low-134

Byxor och blus från M.Wiesneck/  Skorna Louboutin ”So Kate” i mocka / Örhängen PIPOL´S BAZAAR /Väska Valentino

Foto:Kajsa Göransson 

LOVe Markiz

LOADING..