I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Winter is coming

 

Hey Mama´s

Vintern, kylan och snön är här vilken sekund som helst. Min nu mera stora tjej älskar att utforska naturen – hela hösten har hon plockat löv, stenar, pinnar m.m och när snön faller kommer hon vara den första att äta, rulla och ligga i snön. Då är det viktigt att man har rätt kläder, så jag har valt en overall från Polarn O. Pyret som är smidig, vind- och vattentät. Jag är lätt frusen och inbillar mig att Liora är det så jag älskar att den har värmande fleecefoder och förstärkt tyg på knän och rumpa.

DSCF4010

Det absolut bästa med att vara ute med henne eller gå en promenad, även om vi inte alltid kommer så långt bort, är att hon får bestämma vart och åt vilket håll vi ska gå.

DSCF4024

Det känns som att få vara i huvudet på henne och som 32årig släppa kontrollen och bli 15 månader. Jag upptäcker och framförallt så påminns jag om saker jag glömt att uppskatta. För att kunna vara ute med henne och leka oavsett rusk och kyla är det viktigt att hon ska få röra sig fritt trots alla lager och overall. Så jag valde en overall med elastiska ben och ärmslut, knäna och ärmar är förböjda och midjan är justerbar så hon kan få en perfekt passform. Klädvalet är viktigt för den här vintern och jag är  så nöjd med färgen på overallen från Polarn O. Pyret. Jag valde en supersnygg grön färg för att jag trodde att nästa barn kanske skulle bli en pojke så han skulle kunna ärva.

DSCF4035

Som alltid har jag valt matchande accessoarer, vadderade tumvantar med mönster som har värmande ECO vaddering och en bra passform och rörlighet. Viktigast av allt när vi går mot mörka tider är att de har reflexer.

DSCF4030

Den här mysiga mössan som ramar in hennes mumsiga kinder är bara för mycket, men den är inte bara söt o härlig utan även vind- och vattentät och har kardborre som är mjukt. Jag har märkt att Liora inte gillar när det sticks eller ligger lappar som skaver – då drar hon bara av sig grejerna. Polarn O. Pyret har allt det som ditt barn behöver – besök deras butik eller kolla in deras webbshop för winter is coming!

DSCF4044

LOVe Markiz & Liora

 1. Du har inte tankar på att sälja setet till denna vinter? 🥰

  1. markiz skriver:

   jag kan återkomma om det. <3

 2. Anneli skriver:

  Hej! Vill inte vara petig eller snorkig men jag upplevde det så att du färgmarkerar för pojkar. Rätta mig om jag har fel…
  Vet du, min systerson ärvde min dotters rooosa kläder upp till att han var 5 år innan han satte ner foten över att de var för ”tjejiga”

  Trevlig helg! 🙂

  1. markiz skriver:

   Hej,

   Jag är inte riktigt med på hur du menar faktiskt 🙂 Förklara gärna <3 Min dotter har jag klätt i alla färger som finns minst rosa faktiskt och på de här bilderna har hon en grön overall. Men förklara gärna för mig vad du menar kram M

   1. Anneli skriver:

    Som sagt, inget illa menat men ovan skriver du att du ”valde en grön färg på overallen för att om nästa är en pojke så kan han ärva”…

    Ha en bra måndag!

    1. markiz skriver:

     Absolut ingen fara. Man klär väl sin barn som man önskar och i det färgerna man önskar. <3 Om jag hade fått en pojke nästa barn hade jag gärna sätt honom i en grön overall men det kan ju ändras tills imorgon 😀
     Ha en bra vecka!
     Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..