LIPP UP!

Det är dags att flera vågar läppstift. Det är det bästa och enklaste skönhetstipset!

Jag är så trött på läppglas och kladd. Läppstift är min största kärlek när det kommer till make-up. Det måste vara matt annars känner jag mig som en prosti, och någon nyans av rosa, rött eller lilla. Jag kan också ha lite beige och brunt men helst något som poppar. Ett snyggt läppstift kan verkligen lyfta hela din look och dig. Med dig menar jag läppstift är som solen man blir glad när man ser färg på någons läppar. En färgkick ger ditt ansikte liv och definition.

Våga läppstift!

Här kommer därför några av mina just nu favoriter. Men jag såg här om dagen på Instagram att Lancome lanserat nya härliga nyanser av rosa/rött (matt). Så i helgen ska jag på jakt efter dem. Du vill ju så klart att din färg ska hålla hela dagen så lägga en bra grund med en läppenna.

IMG_2016

IMG_2014

IMG_2012

Så lite tips på hur du får läppstiftet att hålla länge.

  1. Skrubba läpparna
  2. Förstärk läpparna med en läppenna
  3. Applicera läppstift

 

LOVe Markiz

 

LOADING..