MIN HÅR FAVO <3

IMG_0824

Hej,

Det har vart en hektiskt dag med det ena roliga mötet efter det andra. Ser så mycket fram emot 2019. Det kommer bli ett toppen år med massa nya spännande projekt.

Måste passa på att tipsa om en grej! Jag älskar verkligen hösten och höstmode. Alla mössor, skor, vantar, rockar m.m. Det härliga med att ha en höst som är lite varmare är att man kan utöka sina accessoarer och i år har jag verkligen fastnat för hårband/diadem med knut. De är helt ljuvliga och kan ge en outfit som kan kännas tråkig ett uppsving. Även om du har en bad hairday don´t worrie hårbandet fixar looken i höst.

Passar super bra till utsläppt hår men även om du har håret i en boll. Sid eller mitt bena, rakt eller lockigt hår. Min tjejkompis blev direkt förälskad.

Här kommer lite inspo på mina favoriter.

80378964101_m_natalie-pannband-svart

321976-0014

7453357-1-black

10590667-1-red
diadem-velvet-black-rosa-gr__3_1
glitter

Den som jag har på mig på bilden kommer från Lindex.

LOVe Markiz

Innehåller affiliate-länkar, produkter valda av mig /

LOADING..