MIDDAG I ITALIEN

Hej

Alltså denna veckan har verkligen de dagarna som brukar vara lite tråkiga fått nytt liv!

Måndag bjöd på SPA med Sunne Histrup och massa magiska kvinnor. Igår bjöd min fantastiska vän Annika Leone in till en middag på Eataly som var något utöver det extra. Vi åt oss igenom Italien och Eataly. Började på nedre plan och jobbade oss upp för att sedan gå ner igen. Asså man ska inte vara gravid när man äter sig genom Italien. Det var friterade lökringar som var toppade med massa parmesanost, de godaste oliverna i världen följt av ostprovning. tillbaka ner till ostron paradiset (tyvärr fick jag bara se på här men jag åt med alla sinnen förutom munnen). Vi avslutade med att sätta oss till bords och avnjuta en Italiensk dinner family style…. såååå mycket mat. Det blev så mycket mat att det räckte med potatissoppa på öppnaförskolan till lunch idag. Japp!

Man kan ju inte boka en sådan här upplevelse på Eataly men jag rekommenderar verkligen att att gå dit och äta runt. Kanske med familjen en söndag. Jag vill också bara säga att detta inte är ett sponsrat inlägg utan min kärlek för mat och härligt umgänge. <3

Trevlig helg!

BTW. Man kan köpa massa olika burrata uppe vid ostarna, de har en rökt burrata som jag köpte och ska testa med lite tryffel honung.

Lite bilder från kvällen

IMG_1848

IMG_1819

IMG_1824

IMG_1822

IMG_1832

IMG_1833

IMG_1841

IMG_1837

IMG_1844

IMG_1838

IMG_1827

LOVe Markiz

  1. Hade man bott i Stockholm så hade jag lätt gått dit!

    1. markiz skriver:

      Hej, du får planera en weekend kanske handla lite julklappar o sen ta en middag där <3 Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..