ABOUT THAT SPA NIGHT

Hej,

Efter den fantastiska SPA kvällen som Susanne Histrup bjudit in till tillsammans med IDUN Minerals känner jag mig som en ny människa. Det är inte ofta ett event har den stämningen som det var igår. Magisk! Brukar tycka att det är halvjobbigt att gå på event för man vet aldrig om man känner någon där osv men detta var helt underbart! Fantastiska QUINNOR<3  och jag är helt amazed av IDUNS produkter. Fick en hår och ansiktsmask som jag kunde åka hem och sova med och den glow som jag hade på morgonen i både ansiktet och i håret va magi. Det är svårt tycker jag som har lockigt hår att hitta en produkt som återfuktar håret så att lockarna kan hålla sig fina utan massa kemikalier i håret. Resultatet var så bra och jag ser verkligen fram emot att testa det som vi fick med oss i deras generösa goodiebag. Tack Susanne & Idun för en magisk kväll.

IMG_1726

_15A5401

_15A5410

_15A5640

_15A5937

_15A5951

IMG_1725

LOVe Markiz

 

LOADING..