Färger och mönster ger ljus i mörkret

 

IMG_1701

 

Mina färger i mörkret!

Mat är mitt liv, främst att äta sen att laga och få inspirera andra såklart. Men mat är för mig så mycket mer än bara kött, grönsaker, kryddor och buljong. Det är minst lika viktigt att servera maten på snygga fat, grytor och skålar. Jag har samlat på mig en del genom åren och det bästa jag vet är att miss matcha. Det kan vara allt från svensk lantlig stil till det marockanska porslinet.

IMG_1703

IMG_1718

Det marockanska och den mer industriella stilen är det som jag just nu har högst upp på min lista. tröttnar aldrig på de olika färgkombinationerna, mönstrena och de olika formerna och storlekarna. Det är främst på hösten/vintern som jag plockar fram och använder mitt marockanska porslin.  Det ger verkligen mig, mitt hem och maten ljus i den mörka hösten. Man kan hitta den här typen av porslin lite varstans, men jag har burit med mig mitt från min mammas lilla hemstad i norra Marocko.

IMG_1707

IMG_1714

IMG_1706

Nu ska jag på ett super lyxigt event med ”Idun Minerals” som Susanne Histrup hostar. Så taggad.

LOVe Markiz

 1. Karin skriver:

  Sååå fint! Tipsa gärna om du hittar liknande att få tag på i Sverige/Stockholm!

  1. markiz skriver:

   hej,
   Det finns på lite olika ställen. Bland annat på room men även en butik på söder som heter marocko bazar & Atlas Home. Du kan googla på dem så får du allt du behöver. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..