I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

MY BABY LOVES ULL

Finns det något Liora älskar lika mycket som mig så är det ULL. Livet genom årstiderna med Liora är så nostalgiska.

Dscf3916

 

Vi går mot kallare tider och innan vi vet ordet av kommer snön och vintern vara här.

Jag vill fortfarande  vara ute och leka lika mycket med våra barn även när det blir kallare. Därför klär vi på de massor med kläder så de ska hålla sig varma när det är minusgrader. Men trots att det är svinkallt och minusgrader blir Liora  svettig och varm när hon leker, hoppar och springer. Fukt stannar mot barnets kropp och blir till kyla, så det är viktigt att vi väljer kläder som transporterar bort fukten…. ULL kläder från Polarn o. Pyret. Ull är naturens egna supermaterial då det andas och har förmåga att värma riktigt bra, även om det blir blött.

Dscf3902

Myten om ULL är att det kliar och sticks men Polarn o. Pyrets ullunderställ är tillverkade i mjuk merinoull och kliar inte alls. Inte nog med det, ull är dessutom naturligt självrengörande!

Dscf3920

När jag var barn hade jag ullkläder som kliade och var så osköna att man inte ville vara ute trots att det var det bästa man visste. Jag är så tacksam att jag som mamma kan ge mitt barn det bästa av det bästa ull kläderna samtidigt som hon slipper stickeriet. Nu så här på hösten kör vi bara underbara ull understället med tunn ytter över. Smidigt enkelt och blir det för kallt kan man dra på en fleecetröja. Inte nog med super funktioner och den super sköna ullen mot kroppen så är Polarn o. Pyrets ullunderställ super gulliga med små hjärtan på knäna och volanger på axlarna. I LOVE!

 

Love Markiz

 1. Anna skriver:

  Hej! Kan du inte skriva lite om graviditeten? Hur var det när ni plussade? Läste att det inte var IVF som sist. Vilken vecka är du i? Och stort grattis såklart, mirakel sker. Kram

 2. Ida skriver:

  Hurra för graviditeten!! Hoppas att du börjar blogga lite mer snart! ❤️ Stort grattis!

 3. Sara skriver:

  Hej Markiz

  Nu ligger jag i min säng och lyssnar på Ebbas podcast som du var med i och tårarna rinner när jag hör om er historia. Gud, va ni har fått gå igenom. Gör så ont i hjärtat att höra. Älskar sätter du kommunicerar och din genuina öppenhet. Det hjälper många att få höra er historia

  Grattis till din familj!
  Massa kärlek från en tidigt gravid kvinna

 4. Ja ull är verkligen fantastiskt! Kolla in våra ulltofflor för de minsta. De sticks inte heller, utan är sååå mjuka! Kram och ha en fin helg ✨

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..