I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Friluftsliv med min 1åring <3

 

Dscf3772

Hej,

Mycket har hänt sen förra året. Liora är nu 1år och kryper, rullar och framförallt går! Så himla mysigt för nu kan vi verkligen gå till skogen eller lekparken och leka. Upptäcka saker och leta efter olika pinnar och stenar som vi kan ta hem.

Det är först nu som jag inser hur viktigt det är med skalbyxor och skaljacka. Liora går nu men hon kryper fortfarande och det tar lite tid att anpassa sig till gången 100%.
Många nya byxor och leggings är inte så fina längre för att hon lekt sönder de i skogen och lekparken. Men nu har vi nya tunna ytterkläder från Polarn O. Pyret. Allt det som behövs för att vi ska kunna vara fria i lekparken och framförallt skogen som är en favorit.

Dscf3777

Dscf3780

Skalbyxor som är vind och framförallt vattentäta. De är super slitstarka byxor som är höga i ryggen och fram. Det är jättebra när vi har en varm höst, då räcker det med en tunntröja tillsammans med fleecejacka. Viktigast när man klär sina barn i lager på lager är att det är bekvämt. Jag kan fortfarande minnas när man hade jeans under sina täckbyxor….VARFÖR?? så obekvämt. Så jag har valt superskönt och mysigt underställ från Polarn O. Pyret i merinoull. Ull håller värmen även i blött tillstånd så kroppen alltid är torr och varm. 

Dscf3781

Dscf3812

Dscf3806

Dscf3809

Största nöjet är så klart och som jag alltid säger alla härliga accessoarer! Mössor, vantar m.m. Jag har ändå försökt matcha lite och här mina höstfavoriter från Polarn.

Dscf3830

Dscf3773

Hur förbereder ni er för att kunna slappna av och låta era barn leka fritt i sanden eller skogen?

Liora älskar limpa så det blir en del picknick och mys. Jag älskar att få återuppleva min barndom tillsammans med henne. Hon är lekfull så tillsammans går vi på massa äventyr.

LOVe Markiz & Liora

 

  1. Joanna skriver:

    Roligt att läsa din blogg. Så fina bilder också.

    Själv har jag en son på 3 månader, så än så länge är vi ju inte ute och leker på det sättet. Men jag satsar också på sköna kläder. Det ska va bekvämt och lätt att röra sig i. Tycker också att polarn & pyret har bra kläder och hållbara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..