Två mysiga stunder med Z

Visste du att de små riskornen i din barns mun ska borstas från den stunden att det sticker ut och visste du att du måste välja en tandkräm som boostar deras goda bakterier?

 

Hello Mama´s,

Tiden rullar på och snart är Liora 1 år! Det känns helt overkligt. Det är små saker i vardagen som påminner mig om att hon inte är den där lilla bebisen. Hon har alltid varit en liten nyfiken krabat och just tandborstning är något som hon faktiskt älskar. Hon älskar att stå med mig och hålla i mitt i ben medan jag borstar tänderna.

Ska jag vara helt ärlig så hade jag inte en aning om att man borstade barns tänder när de är så här små. En kompis till mig jobbar som tandläkare och när vi var hemma hos henne och hade ”playdate” så var hon väldigt tydlig med att jag måste borsta Lioras tänder varje dag så hon gav mig därför en tandborste.

Direkt när jag kom hem började jag göra research och hittade en massa olika alternativ och den tandkrämen som jag fastande för var Zendium. De har en tandkräm för barn mellan 0-3år och man tror ju inte det men det är faktiskt skillnad på tandkräm och tandkräm.

Zendiums tandkräm boostar de goda bakterierna i munnen. Jag har alltid trott att alla bakterier ska bort men så är det inte. Det finns bakterier som vi behöver ha kvar i munnen för en frisk munhälsa och Zendiums tandkräm hjälper oss precis med det. Därför väljer jag den med Z , den boostar de goda och minimerar de dåliga bakterierna.

Liora vill ju helst borsta med min tandborste och det är inte helt lätt alla gånger att få henne att förstå att hon måste öppna munnen så jag kommer åt de tre riskornen som hon har i munnen. Men det är faktiskt två supermysiga stunder på dagen. Vi skrattar och hon försöker så gott hon kan att borsta sina egna tänder. Vi är inte helt där än men på god väg, hon tycker i alla fall om tandkrämen och sväljer gärna den.

Välj rätt tandkräm för dig och ditt barn. Välj den med Z.

LOVe Markiz

LOADING..