I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Back to öppna förskolan!

Solen gassar fortfarande men för mig är hösten här och det betyder back to school.

Dscf3670

Hej Mama´s

Det känns helt overkligt att vår lilla Liora är ett år! Vår första sommar tillsammans har varit magisk, varm och full av massa resor.

Vi går nu in i vår andra höst tillsammans, jag minns själv när man var barn och den här tiden kom. Pirr i magen, längtan efter att få träffa alla vännerna och sååå klart NYA KLÄDER och rygga.

Dscf3604

Vi tycker fortfarande att det är tidigt för Liora att börja förskolan nu men under våren var vi super mycket på en öppen förskola som vi älskar. Barnen, personalen och allt passade verkligen oss där. Så nu när hösten är här så blir det Back to öppna förskolan för oss. Nu packar vi ner sommar klänningarna och rustar för hösten med sköna och trendiga kläder från Polarn O. Pyret. Liora växer så det knackar och numera går och går hon men kommer aldrig till dörren så nu handlar det i första hand om bekvämlighet för henne. Sköna byxor och tröjor som hon kan röra sig i men jag vill såklart att det ska vara snyggt och gulligt<3

Dscf3679

Det finns så mycket fint att välja mellan men några av mina favoriter har ni här. Mörkblå byxor med rosa ränder, har elastisk midja som går att regleras med knapphålsresår och två fickor fram, prydda med fin rosett. 

Dscf3561

Dscf3595

Accessoarerna är absolut viktigast, det gör hela stilen. Den här kepsen och ryggan från Polarn O. Pyret blir höstens detaljer på min unge. Det fick mamma tårarna att komma. Helt sjukt hur en ryggsäck kan väcka så mycket känslor.

Denna ryggan är i reflextyg med supersöta öron. Bröstremmen hjälper till att hålla ryggsäcken på plats. Att få ge sitt barn en keps i velour med små öron är ju något som man själv drömde om som barn, tror jag 😀 kändes så när jag såg den.

Dscf3740

Dscf3742

Dscf3739

I den här familjen älskar vi allt som är COOOLT och det är just vad den här bomberjackan är. Man vill klä sin unge i det man själv skulle ha på sig. Den här jackan är perfekt för i höst, den är tillverkad i ett vind och vattentät material vilket är perfekt.

PoP your babys style this fall with clothes från Polarn O. Pyret.

LOVe Markiz

LOADING..