Karaktär + överdos av citrus …

Nu rekommenderar jag sommarn parfym!

Hello mama´s

Jag går så sällan i stan, ytterst sällan. Men härom veckan åkte jag in för att möta min syster. Jag var lite tidig och gick in på Åhlens för att fördriva tid. Jag gick förbi ett ”stånd” och blev helt förälskad. Det hade en massa färska Apelsiner och var super färgglatt, det kändes som att jag stod på en marknad i södra Europa. De sålde parfymer så det var inte ett stånd för apelsiner. Jag hade en sådan mysig stund med de som jobbar där. Vi satt ner och de frågade mig vilken parfym jag har idag och vilka dofter jag gillar sedan fick jag lukta på massa olika dofter. För er som har hängt med mig så vet ni att jag är en sucker för CITRON! (det är en ingrediens de hade i många av sina parfymer.) Livets allt! Inte nog med alla dessa magiska dofter men servicen och upplevelsen tillsammans med personalen var magisk.

Så deras story är den – Grundarna Sylvie Ganter och Christophe Cervasel jobbade tillsammans och kom på att de delade en passion- nämligen dofter och speciellt cologne. De skapade sen en ny doftfamilj, ”Cologne Absolue.” De kan beskrivas som dofter av karaktär med en överdos av citrus. Bara det känns som en beskrivning av mig själv. Karaktär + överdos av citrus.

¨

 

 

Man kan köpa både stora och små flaskor och man kunde personalisera läder caset som var runt flaskan.

Varje Cologne Absolue är baserade på Sylvie och Christophes historier,  känslor och minnen.

Nu skapar jag nya minnen, historier och väcker massa härliga känslor hos Kevin. Hahah

Jag har använt samma parfym  i 12år. Jag har aldrig bytt eller testat något annat men nu så. Jag valde doften Santal Carmin = sommarens doft. Jag kan verkligen rekommendera den <3 Jag är förälskad!

LOVe Markiz

LOADING..